SPAR 50% på "The Hint Hunt"

Få 50 % på arrangementet The Hint Hunt til afvikling på din arbejdsplads i 2022, hvis I bestiller som en af de 10 første på Black Friday.

PRISEKSEMPEL:

The Hint Hunt til 40 medarbejdere
Normalpris: 23.000 kr + moms og transport.
Black Friday pris: 11.500 kr. + moms og transport.

Prik til din chef og få et fantastisk event på arbejdspladsen til en vanvittig pris.

Når du har udfyldt denne formular, så sender vi din chef en mail med et link til denne side.
(Man tilmelder sig IKKE nyhedsbreve og alt muligt andet.)

Udfordringer for alle medarbejdere

Alle kan være med

Bliv et stærkere team

OM HINT HUNT

Konceptet:

Deltagerne opdeles i mindre grupper på ca. 6 personer. Rammen og området sættes, og en ny verden beskrives. Spor er spredt ud i området, nogle spor er man overbevist om er en del af spillet, andre er man usikker på. Det kan f.eks. være billeder, kasser med hængelåse eller musik der spiller fra en gemt højttaler. Opgaven er indenfor et givet tidsrum at indsamle flest mulige kodeord.

Frustrationer opstår, hjerner koger, håndklæder og handsker bliver kastet.

Gruppens forskellige intelligenser, færdigheder og ressourcer kommer i spil. Hvordan holdes overblikket og samles den indsamlede data? Hvordan samles trådene? Ved fælles hjælp huskes, noteres og samles dette kryptiske, sammenfiltrede netværk af brugbare og vigtige informationer.

Alle er vigtige

I The Hint Hunt er alle i gruppen vigtige, og det er nærmest umuligt ikke at blive grebet af stemningen og den sideløbende konkurrence med de andre grupper, der bevæger sig rundt i samme univers og forsøger at finde hoved og hale i det hele.

Det handler om at kunne navigere i kaos, samt opleve en “styret” frustration, som stille og roligt ved fælles hjælp bevæger si

Indtast dine oplysninger her, så kontakter vi dig.
OBS: Kun de 10 første, der gennemfører bestillingen får 50 %