GOLFHØJSKOLEN GOLFHØJSKOLEN

KOM OG SPIL GOLF PÅ NOGLE AF ØSTJYLLANDS BEDSTE BANER

Oplev en uge i inspirerende samvær med andre golfinteresserede kursister. Ud over golftræning med PGA professionelle trænere byder ugen på bl.a. musik, vinsmagning, foredrag og hyggelig højskolestemning. 

Golfhøjskolen henvender sig til alle, lige fra den forsigtige nybegynder til den rutinerede golfspiller, der gerne vil løfte sit spil til et højere niveau.

 

Udfordringer for alle niveauer

Samme trænere hele ugen

5 dage, 5 golfbaner

Konceptet:

  • Prøv 5 indbydende golfbaner i Østjylland på 5 dage
  • Golftræning 4 formiddage med PGA pro trænere
  • Frokost hver dag i golfbanens restaurant
  • Spil banen om eftermiddagen – og brug de input du har fået under formiddagens træning
  • Mød nye golfgale mennesker
  • Du bor et bunkerslag fra Aarhusbugten

Træningen

Vi lægger meget vægt på kvalitet og udbytte af træningen og har derfor samlet et hold af kompetente PGA professionelle trænere med stor erfaring i at få det bedste frem i den enkelte golfspiller. I deres tilgang til træningen tager trænerne udgangspunkt i dit niveau og din individuelle golf-dagligdag. Trænere følger dig hele ugen, hvilket vi har erfaring for giver det bedste udbytte både i løbet af ugen og ikke mindst efterfølgende.

Hver formiddag har forskellige temaer – vi kommer bl.a. igennem Det fulde sving, Det korte spil og Putning.  Flere gange i løbet af ugen vil dit sving blive filmet, hvilket gør det nemmere for mange at forstå rettelser og overføre det til egen krop.

Grupperne inddeles, så du opnår mest mulig læring ligegyldigt hvilket niveau du spiller på, og der er højst 10 deltagere pr. træner. Daglig feedback vil være en naturlig del af træningen.

Nogle af trænerne på Golfhøjskolen

Anders D. Christiansen

Anders Dahl Christiansen

Anders er tidligere pro og tidligere landstræner for det danske herrelandshold. Foredragsholder om bl.a. præstationsoptimering.

Karsten Maas

Karsten Maas

Ved siden af sin trænerkarriere har Karsten turneret verden rundt med sit trickgolfshow, som han også vil vise frem på golfhøjskolen.

Peter Krøjer

Peter Krøjer

Peter har mere end 10 års erfaring med golfhøjskole og har til daglig fast base på Lyngbygaard Golf.

ET ALMINDELIGT DAGSPROGRAM

07.00

Morgenmad – måske efter en morgendukkert

07.00
07.30

Morgensang

07.30
07.45

Afgang mod golfbanerne

07.45
08.45

Træning med PGA pro’er

08.45
11.45

Frokost i golfbanens restaurant

11.45
12.45

Golfbanen spilles – med forfriskninger bragt ud på banen

12.45
19.30

Aftensmad

19.30
20.30

Vinbaren åbner – Forskellige aftenarrangementer

20.30

Højskolestemning

En del af at være på golfhøjskole er at nyde at være sammen med andre golfspillere. Vi starter hver dag med morgensang, og om aftenen kan man være med i forskellige tilbud som foredrag, livemusik, vinsmagning og grillaften ved vandet – eller bare nyde aftenstemningen i den velassorterede vinbar, mens man vender dagens golfoplevelser og udfordringer med de andre deltagere. Måske kan man endda lokke folk med til en aftendukkert?

9 eller 18 huller

Det er muligt at vælge imellem at spille hhv. 9 eller 18 huller hver eftermiddag. På de fleste baner er det desuden muligt at tilmelde sig at spille en par-3 bane, hvilket normalt er en god oplevelse for begyndere. Golfrunden hver eftermiddag spilles med spillere på nogenlunde ens niveau.

Forfriskning på banen

Både under formiddagens træning og under runden på banen om eftermiddagen vil vi komme rundt med gratis drikkevarer og snacks, så du ikke skal huske andet end dit golfudstyr når du tager afsted hver morgen.

KLIK OG LÆS MERE OM BANERNE

Hou Maritime Idrætsefterskole

Villavej 13-17, Hou – 8300 Odder.

Når vi ikke er på golfbanerne opholder vi os på Hou Maritime Idrætsefterskole. De nye og gamle bygninger danner rammerne om gammeldags landsbyidyl. Flere af de oprindelige bygninger fra den store gård, Bjørnkjær, fra begyndelsen af 1900-tallet er smukt bevaret og stadig i brug.

Overnatning foregår i hyggelige dobbeltværelser, der er spredt ud over skolens område, og er forskellige både i størrelse og form, og de bidrager alle til det unikke, varierede og hjemlige udtryk.

Derudover spiser vi i skolens moderne spisesal, og hygger sammen i vores vinbar, hvor vi har samlet et bredt udvalg som man også kan tage med til aftensmaden.

Skolen er indrettet med små atriumgårde og hyggelige haver. Kun et stenkast fra skolen er der både skov og strand, så for de morgenfriske er der mulighed for en dukkert i Aarhusbugten inden morgenmaden – og måske også efter dagens strabadser.

Mandag d. 29. juli kl. 19.00 til lørdag d. 3. august kl. 14.00 (uge 31, 2019)

Pris: 5995,- kr inkl. kvalificeret golftræning, greenfees, overnatning og fuld forplejning

Har du spørgsmål til Golfhøjskolen kan du henvende dig til Rasmus Bak på: rasmus@abstrus.dk

*Golfhøjskolen er ikke en ordinær højskole, og er ikke omfattet af højskoleloven

Luk menu