Gruppen er delt op i flere lokaler. I hvert lokale er der en storskærm. På storskærmen er et livebillede, som alle lokaler kan se og modtage info på. På samme billede kører ind imellem den samlede pointtælling, samt livestreaming fra diverse konkurrencer.

Hovedidéen er konceptet Kaosopgaveløsning, og der spilles lokale med lokale.

Deltagerne får fra starten nogle remedier og en række opgaver.  Den enkelte gruppe ved ikke, hvornår de forskellige opgaver skal afleveres – det får de af vide løbende. 

Der er fælles opgaver som skal løses/bygges, og quizzer, som kører samtidig via storskærmen. 

Ind imellem skal en deltager fra hver gruppe møde op i et fællesområde, hvor der dystes (med afstand) om point til gruppen – dette livestreames, så man kan følge med fra lokalet.

 

Udfordringen er, at mange ting foregår samtidig.  Deltagerne skal hele tiden fordele folk til de forskellige opgaver, så man ikke spilder tid eller ”mandskab”. Der skal tænkes klogt og taktisk. 

Det hele ender med en samlet vindergruppe, der har samlet flest point ved at løse flest mulige udfordringer bedst muligt.

I Kaosopgaveløsning er der brug for mange forskellige kompetencer, hvilket gør, at alle i gruppen føler de kan byde ind med noget til fællesskabet.

Se vores andre arrangementer

Har du nogle spørgsmål eller er du interesseret i en uforpligtende samtale?

Indtast dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.