I GastroDysten udfordres deltagerne i anderledes gastronomiske oplevelser.

Alternative opskrifter, metoder og ingredienser bliver præsenteret for deltagerne, som naturligvis får mulighed for at smage på det hele i løbet af dagen.

En kok vurderer løbende resultaterne af anstrengelserne, og points bliver samlet sammen løbende.

Efter hver gastronomisk udfordring bliver der trukket nye hold, og til slut kåres den samlede vinder, som måske har præsteret mest stabilt i løbet af dagen – eller måske har været mest heldig med at lande på et skarpt hold hver gang holdene er blevet udtrukket.

I GastroDysten behøver man ingen forudsætninger i et køkken, men bare have mod på at blive udfordret og inspireret.

Hver deltager kommer til at samarbejde med forskellige personer i løbet af dagen, og man skal dermed kunne indstille sig på forskellige arbejdsmetoder og prioriteringer, og det er en stor fordel, at der kommunikeres i hver gruppe, så eventuelle kompetencer kommer frem i lyset, og alle fordele udnyttes.

GastroDysten er en intens og konkurrencepræget, men samtidig hyggelig og inspirerende dag med nye og anderledes gastronomiske oplevelser.

Er der f.eks. kun 4-12 medarbejdere i dit firma, så kontakt os alligevel, og beskriv, hvad I har brug for, og hvor mange I er. Så skræddersyr vi et arrangement, som passer til jeres behov.

Se vores andre arrangementer

Har du nogle spørgsmål eller er du interesseret i en uforpligtende samtale?

Indtast dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.