En ny verden indtages

Deltagerne opdeles i mindre grupper på ca. 6 personer. Rammen og området sættes, og en ny verden beskrives. Spor er spredt ud i området, nogle spor er man overbevist om er en del af spillet, andre er man usikker på. Det kan f.eks. være billeder, kasser med hængelåse eller musik der spiller fra en gemt højttaler. Opgaven er indenfor et givet tidsrum at indsamle flest mulige kodeord.

Frustrationer opstår, hjerner koger, håndklæder og handsker bliver kastet.

Gruppens forskellige intelligenser, færdigheder og ressourcer kommer i spil. Hvordan holdes overblikket og samles den indsamlede data? Hvordan samles trådene? Ved fælles hjælp huskes, noteres og samles dette kryptiske, sammenfiltrede netværk af brugbare og vigtige informationer.

Kaos, grublerier og high fives

Nogle navigerer i kaos, information bliver delt og koder knækket, der grubles og vurderes.

Pludselig opstår sammenhænge, og aha-oplevelser indtræder, forløsning sker i glimt. High fives klaskes, og der tysses så de andre grupper ikke hører guldkornene.

Mod deadline stiger ambitionerne og tempoet – “vi skal altså også løse den her!”

Folk begynder at småløbe. Tiden rinder ud, folk stresser og de sidste brikker falder på plads. Med sved på panden og smil på læben løftes sløret for uløste mysterier.

Alle er vigtige

I The Hint Hunt er alle i gruppen vigtige, og det er nærmest umuligt ikke at blive grebet af stemningen og den sideløbende konkurrence med de andre grupper, der bevæger sig rundt i samme univers og forsøger at finde hoved og hale i det hele.

Det handler om at kunne navigere i kaos, samt opleve en “styret” frustration, som stille og roligt ved fælles hjælp bevæger sig over i succesoplevelser, efterhånden som legen bevæger sig fremad.

The Hint Hunt er en øjenåbner for, hvordan en kompliceret opgave bliver løsbar, hvor vigtig kommunikation og vidensdeling er, samt en oplevelse og opdagelse af de forskellige skjulte kompetencer hos ens kolleger.

Relationer styrkes og såvel mulige fremgangsmåder som sammenhænge i The Hint Hunt diskuteres længe efter.  

OBS: Kan også foregå indendørs – and in English.

(The Hint Hunt kan også opleves i en miniversion på ca. 1 time. Kontakt os, hvis dette er interessant)

Sagt om Hint Hunt

Baggesenskolen have den store fornøjelse at have Abstrus på besøg med ”The Hint Hunt”. Det var på alle fronter en fantastisk oplevelse. Der var stor begejstring fra alle i personalegruppen, og der blev brugt ord som ”Det bedste personale arrangement til dato”. Det var rigtig dejligt at opleve, hvordan alle blev motiverede og legede med. Tak til Abstrus for at kickstarte skoleåret 2019/2020 for hele personalet på en fornøjelig måde.
Baggesenskolen
(60 personer)

Er der f.eks. kun 4-12 medarbejdere i dit firma, så kontakt os alligevel, og beskriv, hvad I har brug for, og hvor mange I er. Så skræddersyr vi et arrangement, som passer til jeres behov.

Se vores andre arrangementer

Har du nogle spørgsmål eller er du interesseret i en uforpligtende samtale?

Indtast dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.