Tidspresset er en intens teambuildingøvelse, målrettet en mindre virksomhed eller gruppe, der ønsker en anderledes eftermiddag, der ryster sammen og styrker samarbejdet med udfordrende og sjove opgaver. Vær strategisk og opnå så mange point som muligt indenfor tidsgrænsen. 

 

Forløbet:

Vi kommer en halv time før start og stiller op og gør klar. 

Efter en kort præsentation af Tidspresset konceptet, er vi klar til startskuddet. 

Når Startskuddet lyder har I én time til at løse så mange opgaver som muligt. Undervejs vil vi flere gange stoppe tiden og trække jer ud af rummet. Pausen er et pusterum til at få overblik, fordele ressourcer, være strategiske og måske få lidt at styrke sig på. Tiden starter igen og I giver den gas. Når tiden er gået tæller vi jeres point og samler jer til en fælles afslutning. 

 

Opgaverne I møder kan være alt fra at løse gåder, åbne mystiske kasser, løse logiske opgaver, bygge, samle og skille ad. Opgaver er mange, mange flere end I kan nå, så I skal være strategiske. Skal tiden bruges på de større og sværere opgaver der udløser flere point, eller i stedet nå flere af de mindre opgaver og høste point den vej. 

Er der f.eks. kun 4-12 medarbejdere i dit firma, så kontakt os alligevel, og beskriv, hvad I har brug for, og hvor mange I er. Så skræddersyr vi et arrangement, som passer til jeres behov.

Se vores andre arrangementer

Har du nogle spørgsmål eller er du interesseret i en uforpligtende samtale?

Indtast dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.