En sportshal laves om til en oval travbane, med tilskuerpladser, kommentator, banedommer, klagenævn og DJ. Hestene spurter alt hvad de kan, mens rytterne forsøger at holde styr på vilddyrene og overhale konkurrenterne.

Travgæsterne spiller på de forskellige ekvipager, og jublen bryder løs når den rigtige hest vinder. Ind imellem afholdes der små konkurrencer i f.eks. hestevrinsk og trav-roulette…

Travbanestemningen breder sig, der er hestevrinsk og staldtips i luften og man kan næsten dufte hestepærerne. Et fantastisk arrangement, hvor nogle deltagere er fysisk aktive og nogle blot er stemningsskabende spillefugle.

Udover et arrangement for skolens elever er Travløbet samtidig et lærerkursus.

Abstrus forbereder og afvikler Travløbet i samarbejde med en lille flok af skolens lærere, der klædes på undervejs. Efterfølgende modtager skolen kursusmateriale og lydfiler til afvikling hvert år med et nyt kuld elever – uden hjælp fra Abstrus.

Sagt om Travløbet

Vi havde Abstrus på besøg til kurset Travløbet. Udover et fantastisk og anderledes elev-arrangement har vi nu samtidig mulighed for at afvikle eventen selv fremover, da en del af skolens lærere var involverede i såvel setup som afvikling på dagen, og fik udførligt kursusmateriale og lydfiler med efterfølgende. Travløbet var et samlende arrangement for alle skolens elever, som de snakkede meget om i dagene efter, og er en fed og alternativ måde at ryste et elevhold sammen på.
Peter Gordon
forstander, Hou Maritime Idrætsefterskole

Se vores andre arrangementer

Har du nogle spørgsmål eller er du interesseret i en uforpligtende samtale?

Indtast dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.