”For os var det vigtigt at lave aktiv teambuilding med vores medarbejdere midt i et informationstungt heldagsmøde. Det var godt med vind i håret og anderledes udfordringer, der var med til at cementere vores gode fællesskab og samarbejde på tværs. Jeg kan derfor kun anbefale oplevelsen ’Hint Hunt’ til andre.”

Christian Levinsen, Divisionschef for Special Projects, CG Jensen A/S

Som opstart på et nyt arbejdsår og skoleår havde vi inviteret Abstrus til at stå for en hel dag for vores samlede personale. Fra min side var der udstukket nogle præcise ønsker vedr. formålet for dagen.

  1. Alle personalegrupper skulle kunne være med.
  2. Fokus på brobygning mellem personalegrupper.
  3. Udfordringer til såvel hjerne som krop
  4. Smil, samvær og humor
  5. Inspiration til undervisningen/aftenaktiviteter/weekendaktiviteter for lærernes vedkommende
  6. Forkælelse og en oplevelse ud over det sædvanlige

Abstrus og de ansatte ved Abstrus viste fra første øjeblik stor interesse for at vi skulle få en dag bestående af netop disse elementer. De havde et stort og indgående kendskab til at sætte en dag op med et godt flow og indhold. De var med os og skabte rammerne for en vanvittig god oplevelse for alle!

Deres iderigdom udi kreative lege, konkurrencer hvor ALLE kunne være med og andre sjove påfund ville nærmest ingen ende tage.

“Baggesenskolen have den store fornøjelse at have Abstrus på besøg med ”The Hint Hunt”. Det var på alle fronter en fantastisk oplevelse. Der var stor begejstring fra alle i personalegruppen, og der blev brugt ord som ”Det bedste personale arrangement til dato”. Det var rigtig dejligt at opleve, hvordan alle blev motiverede og legede med. Tak til Abstrus for at kickstarte skoleåret 2019/2020 for hele personalet på en fornøjelig måde.”

“Tilbagemeldinger fra deltagerne til Abstrus’ Hint-Hunt taler for sig selv:

Mega fedt – imponerende set up – super event – sjovt – udfordrende – skæve/kreative hjerner som står bag – gennemført.

Ved 1. møde med instruktørerne fra Abstrus, stod det klart at de var engagerede og seriøse omkring opgaven. Det lå også i luften at det ville blive kreativt og anderledes end noget vi havde prøvet før – og det blev det, på den fede og gennemførte måde.

The Hint Hunt giver alle i gruppen en mulighed for at byde ind

Abstrus forberedte deltagerne på, hvad de skulle igennem og at der nok ville komme en fase, hvor de lige skulle i gang med at løse opgaverne og have deres hjerner sporet ind på det kreative – og at det kunne opleves frustrerende. Også her var  instruktørerne fra Abstrus klar til med ledetråde enten personligt afleveret eller via SMS. Instruktørerne havde hele tiden fingeren på pulsen hos grupperne og kom med ledetråde, hvor der var mest brug for det, så flest mulige fik en god oplevelse.
The Hint Hunt giver alle i gruppen en mulighed for at byde ind, nogle er hurtigløbere og henter informationer og andre sidder og har overblikket og samler ledetrådene og tænker i kreative løsninger, som giver ”tjek”, for rigtigt svar og løst opgave på scoreboardet.

Vinderholdet gik hele vejen

Afslutningen hvor en hemmelig box-gåde skal løses var klimaks og samlede alle deltagerne, som med spænding fulgte vinderholdets arbejde med at løse gåden – det lykkedes og glæden var stor:
Kan sagtens anbefale The Hint Hunt fra Abstrus til andre, som vil have et sjovt, udfordrende, kreativt og anderledes arrangement. “

Hans Bæk Nielsen

“I forbindelse med julefrokost for alle medarbejdere på Brøruphus Efterskole havde vi besøg af Abstrus, der på 60 intensive minutter fik os op af stolene og udfordret med sjove og gode opgaver. Det gik løs lige efter spisningen, og i små hold blev vi udsat for samarbejdsøvelser, quizzer og opgaver.

Tiden fløj afsted

Vi var rigtig godt underholdt og aktiveret fra start til slut. Jeg anbefaler meget gerne Abstrus, og det var et sjovt og anderledes element til vores julefrokost.”

Andreas Vind, forstander

“Når vi er glade på jobbet, skaber vi åbenhed og tillid til hinanden, og vi begynder at fokusere på hinandens styrker og kompetencer.

Vi er en praktisk-kreativ efterskole..

..for 100 unge med særlige læringsforudsætninger. Vi er meget opmærksomme på den spejling i livsglæde, som de unge har så meget brug for. Når vi møder ind til opgaver og relationer med god energi, er vi klar til at bruge vores kreativitet og fantasi på en ny og anderledes måde.

Med god energi og en veludviklet kreativitet kan vi sætte nye mål og nye standarder for samarbejde og kommunikation på vores arbejdsplads.

På vores teambuildings-kursus, fik vi kompetent og udfordrende vejledning og styring af Rasmus Bak og Co. Vi fik bl.a. opgraderet vores fantasi, kreativitet og samarbejdsevne – mødt kollegaer og forandringer med nysgerrighed – win/win mentalitet – ny motivation og indsigt i værdien af anerkendende kommunikation.”

Poul Bang, forstander

“Vi synes det var virkelig sjovt. At man er så frustreret i starten og ikke kan finde hoved og hale i alt det man finder, til lige pludselig at pusle noget af det sammen til et kodeord.

Det er virkelig fedt!

I starten går man lidt rundt og hygger sig og kigger efter ting og sager i området, men til sidst kan man sgu ikke lade vær med at løbe rundt for at se om man lige kan nå et kodeord mere inden tiden er gået. Det ryster gruppen sammen, man er tvunget til at samarbejde, og de forskellige deltageres vindergen og skjulte talenter dukker frem.”

Anders Holvad

“Abstrus skabte kæmpe glæde og engagement med til mit polterabend. The Hint Hunt fik os alle til at grine og tale sammen, og skabte rammen for en fantastisk dag. Vi var alle forundrede og imponerede over graden af kreativitet og opfindsomhed i aktiviteten. Jeg tror alle deltagerne tydeligt husker The Hint Hunt og en fantastisk eftermiddag.”

Peter Matzen

“Jeg har prøvet flere Escape Rooms før, men ikke nogen, der er så gennemført eller på niveau med det her. Kunne godt lide, at opgaverne kræver mange forskellige slags egenskaber og holdarbejde.

Tiden fløj afsted

Bagefter bemærkede alle på holdet, hvor hurtigt tiden var gået! Anderledes måde at blive udfordret og grine med vennerne på, helt ude af egne hænder, så jeg selv fik lov at lege med – sammen med mine gæster. Varmeste anbefaling herfra! Kan anbefales til alle.”

Max Nielsen

“Kreativ sjov og anderledes måde at holde voksenfest på. Alle blev engageret og alle kunne bruge deres evner i de forskellige opgaver. Et arrangement der blev talt om hele aftenen og i ugerne efter. 100 gæster i alderen 18-72 år blev udfordret og underholdt med opgaver i 4 intense og sjove timer.

Hjulpet på vej af kompetente instruktører, med klare og tydelige instruktioner – leveret med en perfekt blanding af alvor og humor. Alle gæster spiller en vigtig rolle. Fed oplevelse. Opgaver som kunne målrettes efter deltagernes evner og kreativitet.”

Søren Sørensen