Her kan du læse mere om hvad vores tidligere kunder har oplevet

Nordsjællands Politiforening (130 deltagere)

Tilbagemeldinger fra deltagerne til Abstrus’ Hint-Hunt taler for sig selv: Mega fedt – imponerende set up – super event – sjovt – udfordrende – skæve/kreative hjerner som står bag – gennemført. Ved 1. møde med instruktørerne fra Abstrus, stod det klart at de var engagerede og seriøse omkring opgaven. Det lå også i luften at det ville blive kreativt og anderledes end noget vi havde prøvet før – og det blev det, på den fede og gennemførte måde. Abstrus forberedte deltagerne på, hvad de skulle igennem og at der nok ville komme en fase, hvor de lige skulle i gang med at løse opgaverne og have deres hjerner sporet ind på det kreative – og at det kunne opleves frustrerende. Også her var  instruktørerne fra Abstrus klar til med ledetråde enten personligt afleveret eller via SMS. Instruktørerne havde hele tiden fingeren på pulsen hos grupperne og kom med ledetråde, hvor der var mest brug for det, så flest mulige fik en god oplevelse. The Hint Hunt giver alle i gruppen en mulighed for at byde ind, nogle er hurtigløbere og henter informationer og andre sidder og har overblikket og samler ledetrådene og tænker i kreative løsninger, som giver ”tjek”, for rigtigt svar og løst opgave på scoreboardet. Afslutningen hvor en hemmelig box-gåde skal løses var klimaks og samlede alle deltagerne, som med spænding fulgte vinderholdets arbejde med at løse gåden – det lykkedes og glæden var stor: Kan sagtens anbefale The Hint Hunt fra Abstrus til andre, som vil have et sjovt, udfordrende, kreativt og anderledes arrangement. (Hans Bæk Nielsen)

Brøruphus Efterskole – julefrokost (35 deltagere)

I forbindelse med julefrokost for alle medarbejdere på Brøruphus Efterskole havde vi besøg af Abstrus, der på 60 intensive minutter fik os op af stolene og udfordret med sjove og gode opgaver. Det gik løs lige efter spisningen, og i små hold blev vi udsat for samarbejdsøvelser, quizzer og opgaver. Tiden fløj afsted, og vi var rigtig godt underholdt og aktiveret fra start til slut. Jeg anbefaler meget gerne Abstrus, og det var et sjovt og anderledes element til vores julefrokost. Andreas Vind, forstander

Efterskolen Helle – personalearrangement (40 deltagere)

Når vi er glade på jobbet, skaber vi åbenhed og tillid til hinanden, og vi begynder at fokusere på hinandens styrker og kompetencer. Vi er en praktisk-kreativ efterskole for 100 unge med særlige læringsforudsætninger. Vi er meget opmærksomme på den spejling i livsglæde, som de unge har så meget brug for. Når vi møder ind til opgaver og relationer med god energi, er vi klar til at bruge vores kreativitet og fantasi på en ny og anderledes måde. Med god energi og en veludviklet kreativitet kan vi sætte nye mål og nye standarder for samarbejde og kommunikation på vores arbejdsplads. På vores teambuildings-kursus, fik vi kompetent og udfordrende vejledning og styring af Rasmus Bak og Co. Vi fik bl.a. opgraderet vores fantasi, kreativitet og samarbejdsevne – mødt kollegaer og forandringer med nysgerrighed – win/win mentalitet – ny motivation og indsigt i værdien af anerkendende kommunikation. Poul Bang, forstander

FC Fredericia spillertrup (20 deltagere)

Vi synes det var virkelig sjovt. At man er så frustreret i starten og ikke kan finde hoved og hale i alt det man finder, til lige pludselig at pusle noget af det sammen til et kodeord. Det er virkelig fedt! I starten går man lidt rundt og hygger sig og kigger efter ting og sager i området, men til sidst kan man sgu ikke lade vær med at løbe rundt for at se om man lige kan nå et kodeord mere inden tiden er gået. Det ryster gruppen sammen, man er tvunget til at samarbejde, og de forskellige deltageres vindergen og skjulte talenter dukker frem. (Anders Holvad)

Polterabend (20 deltagere)

Abstrus skabte kæmpe glæde og engagement med til mit polterabend. The Hint Hunt fik os alle til at grine og tale sammen, og skabte rammen for en fantastisk dag. Vi var alle forundrede og imponerede over graden af kreativitet og opfindsomhed i aktiviteten. Jeg tror alle deltagerne tydeligt husker The Hint Hunt og en fantastisk eftermiddag. (Peter Matzen)

40 års fødselsdag (50 deltagere)

Jeg har prøvet flere Escape Rooms før, men ikke nogen, der er så gennemført eller på niveau med det her. Kunne godt lide, at opgaverne kræver mange forskellige slags egenskaber og holdarbejde. Bagefter bemærkede alle på holdet, hvor hurtigt tiden var gået! Anderledes måde at blive udfordret og grine med vennerne på, helt ude af egne hænder, så jeg selv fik lov at lege med – sammen med mine gæster. Varmeste anbefaling herfra! Kan anbefales til alle. (Max Nielsen)

50 års fødselsdag (80 deltagere)

Kreativ sjov og anderledes måde at holde voksenfest på. Alle blev engageret og alle kunne bruge deres evner i de forskellige opgaver. Et arrangement der blev talt om hele aftenen og i ugerne efter. 100 gæster i alderen 18-72 år blev udfordret og underholdt med opgaver i 4 intense og sjove timer. Hjulpet på vej af kompetente instruktører, med klare og tydelige instruktioner – leveret med en perfekt blanding af alvor og humor. Alle gæster spiller en vigtig rolle. Fed oplevelse. Opgaver som kunne målrettes efter deltagernes evner og kreativitet. (Søren Sørensen)
All articles loaded
No more articles to load
Luk menu