Abstrus arbejder med teambuilding, teamudvikling og udfordrende oplevelsedage i Herning og i hele Danmark. Vi kommer til jeres arbejdsplads.

Fokus er på samarbejde og kommunikation, for at styrke de interne relationer på arbejdspladsen, blive mere effektive og dermed i sidste ende forbedre firmaets endelige resultat.

Vi arbejder ofte med koncepter, hvor der skal navigeres i kaos og alle kommer på udebane. Dermed opdager personalet hinandens skjulte kompetencer, hvilket ofte i sig selv optimerer arbejdspladsens effektivitet.

Det er meget vigtigt for os, at personalegruppen får en god og oplevelsesrig dag – sammen – som de kan huske længe efter.

Vores forskellige personalearrangementer kan sagtens stå alene, men kan også være en anderledes opstart til f.eks. fest eller julefrokost.

Tjek Abstrus´ forskellige muligheder – f.eks. The Hint Hunt – en slags escaperoom for mange deltagere – eller Kaosopgaveløsning, Store Legedag eller StrategiGourmet.

Kig på vores forskellige muligheder, f.eks. Kaosopgaveløsning, StrategiGourmet eller The Hint Hunt – en slags udendørs escaperoom for mange deltagere.