Abstrus er baseret i Aarhus, men laver også teamudvikling og teambuilding i Randers – med fokus på samarbejde og dyrkelse af relationer.

Samarbejdsevne, effektivitet og god kommunikation – alle elementer har kæmpe betydning for det endelige resultat og firmaets bundlinje. For at optimere disse elementer er arbejdspladsens interne relationer af meget høj betydning. Derfor kan det betale sig at bruge tid på at gøde og dyrke disse relationer.

Vi arbejder bl.a. med at navigere i kaos, og fordele gruppens kompetencer optimalt i en speciel samarbejdsopgave. Vi laver også klassisk teambuilding, men forsøger at tilrettelægge det, så forskellene blandt medarbejderne udlignes mest muligt, og alle kommer på udebane, og såvel chefen som sekretæren har en betydende rolle.

Et firmaarrangement i Randers med Abstrus kan sagtens stå alene, eller det kan være opvarmning til fest, julefrokost eller andet personalearrangement.

Kig på vores forskellige muligheder, f.eks. Kaosopgaveløsning, StrategiGourmet eller The Hint Hunt – en slags udendørs escaperoom for mange deltagere.