En ny verden indtages

Deltagerne opdeles i mindre grupper. Rammen og området sættes, og en ny verden beskrives. Spor er spredt ud i området, nogle spor er man overbevist om er en del af spillet, andre er man usikker på. Frustrationer opstår, hjerner koger, håndklæder og handsker bliver kastet.

Gruppens forskellige intelligenser, færdigheder og ressourcer kommer i spil. Hvordan holdes overblikket? Hvordan samles trådene? Ved fælles hjælp huskes, noteres og samles dette kryptiske, sammenfiltrede netværk af brugbare og vigtige informationer.

Kaos, grublerier og high fives

Nogle navigerer i kaos, information bliver delt og koder knækket, der grubles og vurderes.

Pludselig opstår sammenhænge, og aha-oplevelser indtræder, forløsning sker i glimt. High fives klaskes, og der tysses så de andre grupper ikke hører guldkornene.

Mod deadline stiger ambitionerne og tempoet – “vi skal altså også løse den her!”

Folk begynder at småløbe. Tiden rinder ud, folk stresser og de sidste brikker falder på plads. Med sved på panden og smil på læben løftes sløret for uløste mysterier.

Alle er vigtige

I The Hint Hunt er alle i gruppen vigtige, og det er nærmest umuligt ikke at blive grebet af stemningen og den sideløbende konkurrence med de andre grupper, der bevæger sig rundt i samme univers og forsøger at finde hoved og hale i det hele.

Man bliver meget klogere på hinanden i gruppen, oplever hvordan den enkeltes bidrag er vigtig for at nå det fælles mål og de indbyrdes relationer styrkes.

OBS: Kan også foregå indendørs!

Find dit favorit arrangement

Har du nogle spørgsmål eller er du interesseret i en uforpligtende samtale?

Indtast dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

VI SVARER INDEN 24 TIMER

Få et uforpligtende tilbud

Luk menu