Sunde relationer er den nederste del af pyramiden på enhver arbejdsplads. Når man dyrker og gøder et arbejdsfællesskab vil mange samarbejdsprocesser lettes.

Når Abstrus laver personalearrangementer kan det foregå som et teambuilding-arrangement, hvor fokus er at facilitere udvikling af samarbejdet indenfor forskellige grupperinger.

Dette fokus kan også ligge indlejret i en oplevelsesdag – dvs. en underholdende og udfordrende dag for hele personalet, hvor det primære fokus er at have det sjovt sammen, men hvor relationerne automatisk skabes og udvikles via de valgte aktiviteter.

Vælg mellem de forskellige muligheder herunder – eller snak med os om en kombination af disse.

Vi skræddersyr arrangementet til DINE behov og lokation. Inde, ude, i parken, i skoven, i kantinen…

OBS: Alle arrangementer kan afvikles på engelsk

SAGT OM OS

Læs reference fra
Nordsjællands Politiforening,
130 deltagere

Læs mere her

Vi har samlet et udpluk af vores cases på referencesiden. Klik herunder for at læse mere.
Referencer

StrategiGourmet

En intens og udfordrende måde at trylle en gourmetmiddag frem på – med konkurrence i højsædet, men også med tid til at nyde maden.

Læs mere »

Teambuilding

Du stilles en opgave, der ligger udenfor, måske endda LANGT udenfor, det du normalt beskæftiger dig med… Opgaven skal løses sammen med nogle af dine nærmeste kolleger, eller kolleger du i udgangspunktet kun kender perifert.

Læs mere »

Friluftsarrangement

Vores friluftsarrangementer kan bygges op på mange forskellige måder med f.eks. teambuildingsaktiviteter, ude-madlavning, sejlads, klatring, fiskeri og primitiv overnatning…eller en kombination af disse.

Læs mere »

Store Legedag

Saml en flok til en halv eller hel dag, hvor der skal leges, spilles, konkurreres og dystes – nogle gange individuelt, nogle gange i par

Læs mere »

VI SVARER INDEN 24 TIMER

Få et uforpligtende tilbud