Konceptet StrategiGourmet er en dag, hvor I bliver udfordret på mange planer. Først skal I igennem strategisk tænkning og detaljeret planlægning under pres. Der skal tages hurtige beslutninger, satses og være kreativ – det gælder om at forudse de andre holds taktik. Får holdet and, lam eller laks, hvem får fløde og chili til rådighed og hvem får mulighed for at få det ekstra ”krydderi” på det hele ved den afsluttende auktion?

Herefter står den på madlavning for fuld tryk. Der er planlagte benspænd og udfordringer undervejs, men i løbet af arrangementet er der også tid og plads til at alle sidder ned og nyder de forskellige retter i ro og mag.

De forskellige grupper får ejerskab for “deres” retter, som de med stolthed præsenterer og serverer for resten af selskabet. Grupperne giver hinanden point, bonuspoint og strafpoint, og til slut kåres vinderholdet af StrategiGourmet under stor jubel og klapsalver.

Vi følger arrangementet fra start til kaffen serveres sidst på aftenen.

I udgangspunktet er alt en overraskelse, men det er muligt at påvirke indholdet ift. temaer, allergier eller andre ønsker.

Hvis det ønskes står vi gerne for vin og andre drikkevarer i løbet af dagen – udgifter til dette afhænger af jeres ønsker om niveau og kvalitet.

OBS: Dette arrangement kræver, at I har adgang til en form for ”skolekøkken-faciliteter” med arbejdsstationer. Skal vi leje dette i nærheden af jer kommer lejeprisen oveni.

Sagt om StrategiGourmet

Abstrus styrer StrategiGourmet med overblik og struktur, så der også bliver gode pauser undervejs, til at nyde hinandens påfund både i præsentation og smag. Genialt samvær på tværs af smagsløg, alder og daglige vaner. Kan varmt anbefales. Vi var 30, hvilket føltes som perfekt antal.
Lise Sørensen
Hillerød

Find dit favorit personale arrangement

Har du nogle spørgsmål eller er du interesseret i en uforpligtende samtale?

Indtast dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

VI SVARER INDEN 24 TIMER

Få et uforpligtende tilbud