LevelUP er inspireret af tanken om, at hver handling eller beslutning har et udfald – en konsekvens. Samtidig gælder det – ligesom i et computerspil – om hurtigst muligt at kvalificere sig til næste Level – i kamp med de andre hold, som også befinder sig et sted i det labyrintiske system.
Udfaldet kan føre dig flere veje, og i LevelUp går udfaldene bogstavelig talt forskellige veje. Her giver hver svarmulighed nemlig en retning, en ny lokation. På den måde finder holdet, gennem opgaver og spørgsmål, vej gennem labyrinten, der er placeret i lokalerne på jeres arbejdsplads. En labyrint der har flere rigtige veje, men også mange blindgyder.

Holdet skal samarbejde om at finde den mest direkte vej. Det kræver, at der gives plads, lyttes og at alle tør træde frem og byde ind. Øvelsen er at være i et respektfuldt, tillidsfuldt og effektivt samarbejde.

LevelUP er et udfordrende og begivenhedsrigt kapløb om hvem der først gennemfører alle Levels og løser finaleopgaven før modstanderholdene. Hvert Level består af forskelligartede opgaver og spørgsmål. Svarer man rigtigt på alle spørgsmål kommer man direkte videre til næste Level. Gør man ikke, vil tidsrøvende omveje og blindgyder sætte holdet tilbage.

Hvert Level består af sjove og udfordrende opgaver. Opgaverne rummer stor diversitet og alle holdets ressourcer bringes i spil. Man ved aldrig, hvad der venter bag den næste dør, og om man valgte svaret, der medførte den mest direkte vej.
Holdene er i gang parallelt, og man vil flere gange støde ind i andre hold, uden helt at vide om de er foran eller bagud, før de evt. mødes i LevelUP-rummet.

LevelUp er et interaktivt spil, hvor holdets samarbejde bliver sat på prøve. Nogle gange giver man svarene direkte, nogle gange over SMS og nogle gange over den medbragte walkie-talkie.

De forskelligartede opgaver giver anledning til, at alle holdkammeraters færdigheder, intelligenser og ressourcer kommer i spil.

Den kreative, strategiske, organisatoriske, logiske, innovative, atletiske ect. får afgørende betydning for at holdet gennemfører spillet mest effektivt.

Er der f.eks. kun 4-12 medarbejdere i dit firma, så kontakt os alligevel, og beskriv, hvad I har brug for, og hvor mange I er. Så skræddersyr vi et arrangement, som passer til jeres behov.

Se vores andre arrangementer

Har du nogle spørgsmål eller er du interesseret i en uforpligtende samtale?

Indtast dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.